välkommen till

den gamla macken

’på andra sidan bron’

Välkommen till den gamla charmiga mackens trädgård! Här serveras bryggeriets öl ´fresh out the tank´och drinkar på vår prisbelönta gin. Detta tillsammans med vedugnspizza och pinsa … och annat smått och gott!

Mat & Dryck

Här kommer ölen direkt från tank – färsk och smakrik – matchad med en meny av rätter som matchar drycken. Vedugnen går varm och en härlig doft sprider sig i trädgården. Allt beställs via telefonen och kommer direkt till bordet.

musik & spel

Vi vill skapa en avslappnad atmosfär där umgänge och nya smakupplevelser står i centrum. Detta i kombination med nöje som torsdagsquiz och live musik. Kan du inte pricka in ett event kan ni roa er med något av våra trädgårdsspel.

nöje för alla!

Vi har många alkoholvänliga alternativ och vår trädgård är öppen för alla! En meny som brukar gå hem hos barnen och en plats för rörelse och lek. Även fyrbenta vänner välkomnas. Så ta med dem allihop för ett riktigt familjenöje.

öppettider:

Missa inte våra smygöppning den 24 maj!
Vi utökar våra öppettider i år – mer info kommer snart!

Här kommer snart säsongens meny med många nyheter!
Nyfiken? Gå in här för en smygtitt.

Våra drycker

Notera! Vilka öl vi för tillfället har på fat i trädgården varierar beroende på vad som produceras för tillfället – detta för att när du besöker vår trädgård ska ölen alltid vara `fresch out the tank´.

eventkalender
Take away

Mackens Bryggeribar har Pizza och Pinsa för avhämtning. Beställ enkelt i telefonen och få ett meddelande när det är klart för avhämtning. 

Adress för avhämtning: Insjövägen 10B Leksand
Kommer du med bil från Noret (Centrum) svänger du vänster strax innan du når destination – där finns en stor parkering med gott om plats  – The Beer Factory och Mackens Bryggeribar ligger tvärs över gatan.