Gratis ölprovning!

Välkommen på digital ölprovning

Lördagen den 10 april kl. 16.00
The Beer Factory välkomnar dig på ölprovning i sammarbete med ölsommelier Micael Lysén. Under provningen kommer du få smaka, jämför och förhoppningsvis lära dig mer om de olika ölstilarna: India Pale Ale, New England India Pale Ale, Double India Pale Ale och American Pale Ale.

Digital Ölprovning

 Lördag 10 april kl. 16.00

Anmäl dig här:

Anmälan är helt gratis, fyll i namn, e-post och skicka. Du kommer sedan få en länk samma dag som provningen på den mejlen du angett. Här är öllistan, glöm inte att beställa i god tid.  Åldersgräns: 25 år.

15 + 1 =

Så här går det till:
Ölprovning 10 april, 16.00

Vi lär oss mer om de olika ölstilarna IPA, NEIPA, DIPA och APA

Välkommen på

Ölprovning

Res till Dalarna och Leksand, därifrån fortsätter vi ut i ölens värld. Med ölsommelier Micael Lysén som reseledare får vi lära oss mer om de olika ölstilarna och ölets historia.

Vi smakar och jämför bryggeriets  India Pale Ale, New England India Pale Ale, Double India Pale Ale och American Pale Ale. Provningen tar ungefär 1 timme och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till vår bryggmästare Ture Eriksson. 

Tema: IPA, NEIPA, DIPA, APA | Lördag 10 april kl. 16.00

Så här gör du:

1. Anmäl er.
2. Beställ och köp hem ölen enligt listan nedan.
3. Samma dag som provningen får du en länk skickad till din e-post i god tid innan det börjar.
4. Anslut dig till provningen med din dator, smartphone eller surfplatta genom att följa länken.

Beställ ölen här:

Se öllistan för provningen och beställ ölen till ditt systembolag.

Tänk på!

Vissa systembolag kanske inte har alla öl i sin butik. Använd gärna Systembolagets hemsida för att kolla lagerstatus och beställ hem ölen om den skulle saknas. Läs systembolagets guide här. 

Ölsommeliern Micael Lysén. November 2019 tog Micael sin ölsommelierexamen vid Gustibus Wine and Spirit Acadamy. Han är just nu den enda i Dalarna och en av ca 30 i Sverige med den titeln. Detta blev startskottet för en ny spännande resa in i den stora ölvärlden. Under början av året 2020 började Micael hålla i flertalet ölprovningar, både för privatpersoner och företag. I Mars kom Corona-pandemin och då gällde det att tänka om. Mitten på maj arrangerade Micael den första digitala ölprovningen som blev en stor succé. Därefter fortsatte resan med digitala provningar som under året bara vuxit och blivit fler och fler. Hösten 2020 lanserades podcasten Ölvärlden, en podcastserie med Micael och ölprofilen Robert Andersson. Podden har blivit enormt stor och klättrar ständigt på topplistan!

Passion, tradition och hantverk

Bryggeriet i korthet

The Beer Factory är ett mikrobryggeri i hjärtat av Dalarna i Leksand. I en charmig gammal mack från 50-talet, beläget ”på andra sidan bron” från Noret, brygger vi vår hantverksöl. Lusten och nyfikenheten driver oss – hantverksarbetet och traditionen grundar oss – passionen för oss vidare. Vårt mål är enkelt: Vi vill skapa öl som vi gillar – om fler gör det är vi jätteglada 🙂 

Tipsa dina vänner!

För en delad ölupplevelse :)