här hittar du

lediga jobb & info

april 2024 – vi söker folk!

jobba med oss på macken i sommar

Restaurang | Bar | Servering | Disk

Vi expanderar och utvecklar vårt koncept och söker därför folk till Macken  – där vi serverar vedugnspizza och så klart bryggeriets hantverksdrycker i en härlig beergardenmiljö intill bryggeriet. Till sommaren kommer vi även kunna ta in fler gäster med tak över huvudet och ska därför öka öppettiderna till 5 dagar i veckan oavsett väder. Därav behöver vi din hjälp.

Arbetsbeskrivning:

Vill du jobba extra i sommar med servering, tillredning av mat, i bar eller plock av disk? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig på Macken Bryggeribar i Leksand. Vi söker ungdomar, pigga pensionärer och även mer kvalificerad personal med erfarenhet av serveringsansvar, teamansvar eller som bartender.

Vi söker…

…dig som brinner för service och att överträffa gästernas förväntan.
…personal på heltid med erfarenhet från restaurang som blir ansvarig för sitt team.
…personal med liten eller ingen erfarenhet av restaurang som vill jobba extra 2-3 dagar i veckan, 4-6 timmar per arbetspass men som lockas av att frodas i en dynamisk och energifylld miljö.

Vi lär upp på plats och det kommer finnas stora möjligheter att välja de dagar du vill jobba.

Info & Kontakt:

Cv och personligt brev skickas till
info@thebeerfactory.se

Kontaktperson vid frågor:
Mats Nobelius 070 556 57 31
Tommy Malmström 073 426 04 33
Sista ansökningsdag: 12 april

om bryggeribaren i korthet

Vi är ett litet hantverksbryggeri i Leksand som driver restaurangen Macken Bryggeribar sommartid med bland annat vedugnseldad pizza, beergarden och ginbar. Till säsongen 2024 gör vi en rejäl nysatsning med utökad meny, fler sittplatser skyddade från eventuellt regn och nytt smidigare beställningssystem – både på plats och för avhämtning.